Politika privatnosti


Vinarija Kiš štiti i poštuje privatnost klijenata koji koriste naše usluge. Informacije koje Vas mogu pojedinačno identifikovati ne otkrivaju se trećim licima bez Vašeg izričitog pristanka.

Sakupljanje i upotreba informacija

Prilikom registracije kao klijent vinarijakis.com od Vas se traži da u formular unesete svoje podatke (firma koju predstavljate/ime i prezime, adresu, broj telefona, e-mail adresu) kao i još neke podatke, kako bi mogli da Vas kontaktiramo i pružimo što bolje usluge. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine.

Ove informacije se koriste isključivo da bi pomogle da Vam se pošalju Vaše narudžbe i da Vam se šalju novosti (ako se za to odlučite) i ne služe u druge svrhe.

Na našem veb sajtu ne čuvamo informacije o porudžbinama niti o novčanim transakcijama. Napominjemo ipak da transakcije putem interneta nisu 100% sigurne, tako da bilo koju informaciju da odlučite da date putem interneta dajete na sopstveni rizik.

Otkrivanje i deljenje informacija

Vinarija Kiš ne iznajmljuje, prodaje ili deli Vaše podatke sa drugim ljudima ili firmama. Ali imajte na umu da će Vinarija Kiš dati odredjene lične informacije o Vama ako je to potrebno radi nesmetanog zakonskog procesa kao što su nalog za pretres, sudski poziv, naredba suda ili ako Vinarija Kiš veruje da je neophodno podeliti informacije da bi se istražile, sprečile ili preduzele akcije u vezi sa ilegalnim aktivnostima, prevarama na koje se sumnja ili ako je to iz nekog drugog razloga zakonski potrebno.

Bezbednost veb sajta

Zaposleni u Vinarija Kiš shvataju Vaše privatne podatke veoma ozbiljno. Pristup Vašim podacima je ograničen na lica koja rukuju veb sajtom i obezbedjuju slanje Vaše narudžbe.

Molimo Vas da i Vi budete odgovorni, te da obezbedite zaštitu Vaših podataka za prijavu na naš veb sajt i da nikoga sa istom ne upoznajete. Po završetku rada, ako ste se prijavili, molimo Vas da se isto tako i odjavite, kako neko nepozvan ne bi mogao da u Vaše ime naručuje proizvode.

Ažuriranje podataka

U slučaju da želite da deaktivirate Vaš nalog, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila na info@vinarijakis.com i da podnesete Vaš zahtev za deaktivaciju.

Ažuriranje Politike privatnosti

Vinarija Kiš zadržava pravo da ažurira ovu Politiku u bilo kom trenutku ako to zahtevaju poslovne potrebe, i ovim vas pozivamo da svaki put kada posetite ovaj sajt posetite i ovu stranicu da biste proverili da li je došlo do promena.